Arkel Fysiotherapie logo 450x74

Fitness

Fysiotherapie Arkel heeft een uitgebreid programma voor iedereen die plezierig en verantwoord wil sporten. De trainingen worden begeleid door een ervaren fysiotherapeut.

Je kunt bij ons individueel of in groepsverband trainen om een vooraf gesteld doel te behalen. Of het nu gaat om het op peil houden van je belastbaarheid en conditie, het revalideren van een blessure, of om je soepeler en fitter te voelen: het persoonlijke doel staat centraal.

Intake

Elke nieuwe fitness-deelnemer start met een intake van 45 minuten die bestaat uit:

  • Het opnemen van persoonsgegevens in ons systeem
  • Een conditietest en een krachtmeting op onze trainingstoestellen.
  • Samenstellen van een trainingsplan.

Tips voor gebruik

Neem voor zowel de intake als de training sportkleding, sportschoenen en een handdoek mee.

Er zijn kleedcabines en kluisjes beschikbaar en er is een mogelijkheid om te douchen.

De uren waarop individueel gesport kan worden vind je in de kleedruimte en ze staan op deze website. Uiteraard is de zaal niet beschikbaar tijdens groepslessen.

Geïnteresseerd of wil je meer informatie over voorwaarden? Neem contact op met Fysiotherapie Arkel.

Fitness en personal training Fysiotherapie Arkel

Personal training

Een personal trainer is iemand die mensen persoonlijk begeleidt op het gebied van sporten en beweging. Hij of zij heeft verstand van de fysieke gesteldheid en de beste manier van trainen.

Zo zal een personal trainer niet alleen voor lichamelijke begeleiding en invulling van je trainingsprogramma zorgen maar geeft hij of zij ook een stukje persoonlijke aandacht door ervoor te zorgen dat je op alle vlakken gesteund en gemotiveerd blijft op je weg naar een fitter lichaam.

Buiten en binnen

Personal training is een 1-op-1 training. Deze training kan in een oefenzaal worden gegeven of in de buitenlucht.

Trainer én coach

De personal trainer van Fysiotherapie Arkel kan je naast alles op het gebied van sporten en bewegen, ook helpen met blessures, pijnklachten en mobiliteit.

Bovendien is een personal trainer niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon en bron van inspiratie en motivatie. Het gaat er uiteindelijk om dat je de beste versie van jezelf wordt!

“Personal training Arkel geeft jou net dat extra zetje om toch te gaan sporten. Samen met je coach bepaal je concrete doelstellingen. Om die doelen te realiseren is het noodzakelijk een goede balans te vinden in beweging, voeding en ontspanning. Ook kijken we wat belangrijk is bij gedragsverandering, en waarmee je rekening moet houden wil je daarin slagen.”

Geïnteresseerd of wil je meer informatie over voorwaarden of tarieven? Neem contact op met Fysiotherapie Arkel.